• Giv os et kald på 40 49 49 53
 • Områdevagt og Alarm Patrulje

  31. januar 2017
 • L.K. vagtservice tilbyder område – og alarmpatrulje til private og erhverv med alarmudrykninger over hele Sjælland.

  L.K. Vagtservice har udviklet et koncept, der tager udgangspunkt i maksimal sikkerhed og tryghed for den enkelte kunde. 

  Baggrund
  Vi har udviklet dette koncept på baggrund af tidens stigende kriminalitet. Samtidig bliver der efterhånden solgt så mange tyverialarmer, at servicen i form af udryknings tider og efterfølgende service ikke lever op til den standard man kunne ønske sig. Den gennemsnitlige udryknings tid er i dag ca. 25 minutter på landsplan. Det betyder at den gennemsnitlige udryknings tid kan svinge fra 1 minut til 3 timer eller mere, men dette har vi løsningen på.

  Sådan fungere det
  Vi sætter en patruljevogn på gaden med hundefører og hund i et tidsrum, eksempelvis 19.00-06.00, året rundt. Vægterne vil være uniformeret i henhold til lov om vagtvirksomhed, og patruljevognen vil være påskrevet VAGT og ALARMPATRULJE. Deres hunde vil være trænet til opgaven. Alle vægtere vil være udstyret med telefon og kalderadio, så de hele tiden kan komme i kontakt med hinanden og omverdenen. Tidsrummet kan udvides eller tilpasses efter behov.

  Patruljen vil konstant patruljere blandt vores abonnenters virksomhed, forretning, institution eller skoler både ind og udvendig. Vores trænede vagthunde vil være til stor hjælp på store områder.

  Konstateres der indbrud, hærværk eller forsøg derpå, vil området straks blive gennemsøgt med hunde for eventuelt at pågribe en eller flere gerningsmænd. Skulle vi finde en gerningsmand vil han med magt blive tilbageholdt og afleveret til politiet.  Herefter sørger vi for afhjælpning af de skader gerningsmanden måtte have påført kundes ejendom, og vi informere kunden om episoden. Ligeledes vil der på et nærmere angivet sted blive lagt en rapport om hændelsen. 

  Patrujlevagtens opgaver:

  • At sikre at alle vinduer, døre, porte o.l. er lukket og aflåst forsvarligt.
  • At eventuelle alarmer virker og er tilkoblet.
  • At der ikke er tegn på indbrud eller hærværk eller optræk hertil.
  • At der ikke opholder sig uvedkommende personer på området.
  • At der ikke er tegn på uregelmæssigheder der måtte kræve patruljens indgriben.

  Kontrol af patruljevagten
  L.K. Vagtservice benytter den sidste nye teknologi inde for kontrol af vores vagt personel.

  Hvordan fungere det i praksis
  Når man tegner et abonnent hos L.K. Vagtservice indeholder denne service alarmudrykning og vagttjeneste, samt alt hvad denne service måtte indeholde. Hvis man har abonnement hos et alarmselskab skal de lave Deres nuværende abonnements form om, således at deres alarmselskab fremover blot skal modtage og videregive alarmen til L.K. Vagtservice services Døgnvagt.

  Vores døgnvagt vil være den patrulje der ligger i Deres område, hvorved vi ikke spilder dyre sekunder der forlænger udrykningstiden.
  Gennem daglig dialog med vores abonnenter vil vores vagtpatrulje hele tiden være opmærksom på ekstra belastede områder. Patruljens tilstedeværelse vil nedsætte kriminaliteten væsentlig.

  Økonomi
  Hvis de gennemgår Deres budget omkring abonnement og udrykninger til Deres alarmfirma, sammenlægger det med eventuelle indbrud, hærværk og andre skader, der kunne være minimeret hvis de var opdaget i tide, så vil de opdage at den service vi kan yde ikke vil koste Dem ret meget mere; måske er der oven i købet penge og tid at spare ved at lave en ordning med os.

  Tryghed
  Vores patrulje vil hele tiden i området og minutter fra Dem og Deres virksomhed, hvis en af deres medarbejdere måtte stå med et problem. Det kunne være en medarbejder der føler sig utryg eller har problemer med en dør, så er vi der for Dem. Har de håndværkere der eventuelt skal ind på Deres virksomhed midt om natten, laver De bare en aftale med os, så klarer vi også den opgave. Som sagt er vi lige rundt om hjørnet.

  Ring og få et sikkerhedsbesøg med fokus på tryghed.