• Giv os et kald på 40 49 49 53
 • Dørmænd – og nattelivsvagt

  28. august 2014
 • Firmaarrangementer:
  Vi tilbyder også gerne vores services til privat - og firmaarrangementer. En vagt sikrer arrangementets gode forløb og deltagernes tryghed!

  Events:
  Nogle events som f.eks. koncerter og festivaler og fodboldkampe er præget af mange mennesker, en løftet stemning og aktivitet døgnet rundt. Vores vagter er uddannede til at holde overblikket, sørge for god ro og orden, samt træde effektivt til ved uheld til glæde for alle deltageres og medarbejderes sikkerhed.

  Nattelivsvagt:
  Hos L.K. Vagtservice får De ikke kun en kontrollant der tager sig af adgangskontrollen og gæsters uhensigtsmæssige opførsel, men også en servicering af Deres gæster der er helt i top. F. eks vil deres gæster alt tid blive mødt af en ” God aften” eller ”velkommen” og når de tager der fra vil de få et ”forsat god aften” eller ”kom nu godt hjem” med sig videre.

  Vagtpersonalets opgave er at holde god ro og orden inde i ”huset” – at skabe tryghed – men også at repræsentere Kunden og L.K. Vagtservice udenfor på gaden og tage godt imod gæsterne.

  I L.K. Vagtservice tror vi på, at hvis vagterne optræder på en rolig og venlig måde, kan langt de fleste problemer tages i opløbet. Ved at give gæsterne en personlig velkomst – gerne med et smil, oplever gæsterne at vi har genkendt og godkendt dem. Vi yder dem tryghed, og gæster, der senere kunne finde på at lave ballade, ved at vi har lagt mærke til dem og hurtigt vil kunne finde frem til dem. Med dette i baghovedet opgiver de måske deres forehavende – og vi har løst opgave på en præventiv måde, der skaber tryghed både for personalet og gæsterne. Alt dette får vi ud af at give en personlig service, hvor vi giver alle en venlig og tillidsvækkende velkomst.

  L.K. vagtservice personale er uddannet i konflikt håndtering og er derfor kendt for at kunne håndtere konflikter og påvirkede gæster ved oftes at kunne en god dialog og derved få talt dem til ro. Vi lægger meget vægt i dialogen frem for at måtte træde til med kræfter. Skulle det dog ske er vi klar til at gøre det uden det påvirker eller ødelægger aftenen for resten af stedets gæster.​

  Det er vores erfaring, at den positive tilgang skaber til det skaber et bedre bånd mellem gæster og vores medarbejdere.

  Vores uniformeret personale dækker alle former for event, festivaler og natklubber

  Ring og få et sikkerhedsbesøg med fokus på dig og jeres behov.