• Giv os et kald på 40 49 49 53
 • L.K. Vagtservice søger service – og sikkerhedspersonale

  23. august 2016
 • L.K. Vagtservice søger service - og sikkerhedspersonale til opgaver i nattelivet.

  L.K. Vagtservice står for sikkerheden på en del steder på Sjælland - og i Københavnsområdet. Da der kommer flere opgaver til, søger vi ekstra mandskab til især fredags - og lørdagsvagter.

  Du er gæstens førstegangsindtryk.
  Som service og sikkerhedsrepræsentant på skolefester, diskoteker eller barer har du den første dialog med gæsterne. Derfor fungerer du både som service og sikkerhedsperson og du er med til at sikre, at gæsterne på lokationen får en god og sikker aften. Serviceringen af stedet og gæsterne er vigtig for os, så derfor ser vi det som en selvfølge, at du igennem dit arbejde både kan sige "Hej" og "Farvel" til gæsterne, og gør det som en naturlig vigtig del af dit arbejde. Vi går højt op i serviceringen, da vi mener at denne engangsvinkel er succesen til at stoppe de fleste konfrontationen, hvilket vi har vist allerede på de steder, hvor vi er tilknyttet.

  Afhængig af opgaverne står du enten alene eller er ude sammen med op til 10-15 kollegaer.


  Vi forventer, at du kan ”spotte” og handle på eventuelle uoverensstemmelser inden de udarter sig. Hvis uheldet er ude, så vil du hurtigt og effektivt få de stridende parter udenfor så de ikke forstyr de andre gæster.

  L.K. Vagtservice

  Vores kontrollanter har op til 25 års erfaring, og derfor kender vi til branchen. Du vil igennem vores kurser, uddannelse og erfaring komme igennem et forløb, hvor du vil blive godt rustet til at leve op til vores forventninger til en dørmand i nattelivet.


  Vi forventer:
  •Du har dørmandsbevis og gerne med erfaring.
  •Du kan fremvise straffeattest.
  •Du har servicen som en vigtig del af dit arbejde.
  •Du kan "spotte og handle på uoverensstemmelser indenfor meget kort tid.
  •Du er præsentabel og kan kommunikere med alle slags mennesker.
  •Løn efter kvalifikationer.

  Vil du vide mere, så gå ind på lkvs.dk.

  Passer ovenstående på dig, så send os en ansøgning.

  Kontaktoplysninger
  Hvis du har spørgsmål til L.K. Vagtservice eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Sebastian Uldam på Sebastian@lkvs.dk eller mobil 53620704.

  Ansøgninger sendes til Kontakt@lkvs.dk. Samtaler tages løbende