• Giv os et kald på 40 49 49 53
 • Butiksvagt – og centervagt

  28. august 2014
 • God service
  En vagt fra L.K. Vagtservice er også en service for dine kunder. Vores vagter holder gerne døren for kunderne, samt hjælper handicappede ind og ud af butikken. Derudover hjælper vagten også gerne turister og handlende med at finde vej i lokalmiljøet.

  Præventiv effekt
  Den daglige tilstedeværelse - og vagtens kendskab til butikstyves adfærd - er i sig selv nok til at reducere uro, svind og tyveri ganske betragteligt.

  Tryghed til alle
  En butiksvagt giver medarbejdere tryghed, især når der kommer nye varer eller dagens omsætning skal gøres op og afleveres i banken.

  Uddannelse

  Butiksvagter fra L.K. Vagtservice er professionelt uddannet og har erfaring med konflikt og service opgaver i butikker. Vi har stor fokus på den gode kundeservice. Derfor kommer vores medarbejder hvert år på service og konflikt håndterings kurser.

  Hurtig reaktion
  Ved vagten tilstedeværelse kan vi hurtigt gribe ind med det samme ved kritiske situationer. Det kan dreje sig om at pågribe, tilbageholde eller bortvise butikstyve til politiet dukker op eller give førstehjælp, hvis en kunde skulle komme til skade.

  Ring og få et sikkerhedsbesøg med fokus på dig og jeres behov.